Ta strona używa plików cookies.
Polityka Prywatności RODO   
AKCEPTUJĘ

POUCZENIE:

Administratorem Państwa danych osobowych przekazywanych w niniejszym formularzu jest PRZEPROWADZKI ALL INCLUSIVE MICHAŁ ŻYŁA, Al. Władysława Reymonta 23/135, 01-840 Warszawa, NIP: 1181812652, Regon: 362589357, Tel: 664327189, E-mail: przeprowadzki@inclusive24.pl.

Jeżeli złożyłeś oświadczenie o zgodzie na przetwarzanie danych osobowych w każdej chwili masz prawo cofnąć tą zgodę. Cofnięcie zgody nie będzie wpływać na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie Twojej zgody przed jej wycofaniem.

Dane osobowe przetwarzane na podstawie powyższej zgody mogą być wykorzystywane w celu:

  • Świadczenia usługi drogą elektroniczną na podstawie Twojego zainteresowania naszą ofertą (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. a i b RODO),
  • w celu ewentualnego ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO),
  • w celu oferowania Ci przez nas produktów i usług bezpośrednio, co jest naszym prawnie uzasadnionym interesem (podstawa z art. 6 ust. 1 lit. f RODO),

Twoje dane osobowe możemy udostępniać następującym kategoriom podmiotów:

  • podwykonawcom, czyli podmiotom, z których korzystamy przy ich przetwarzaniu;
  • partnerom handlowym, których oferta uzupełnia naszą ofertę;

Nie przekazujemy Twoich danych poza teren EU/EOG.

Twoje Dane osobowe będą przetwarzane i przechowywane od momentu ich uzyskania przez Administratora Danych Osobowych do czasu obowiązywania umowy zawartej  Tobą, a także po jej zakończeniu w celach:

  • dochodzenia roszczeń w związku z wykonywaniem umowy;
  • wykonania obowiązków wynikających z przepisów prawa, w tym w szczególności podatkowych i rachunkowych;
  • marketingowych do czasu, aż zgłosisz sprzeciw względem ich przetwarzania w tym celu, cofniesz zgodę lub sami ustalimy, że się zdezaktualizowały.

 

Warto pamiętać, że masz prawo wniesienia skargi do UODO gdy uznasz, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

Przysługuje Ci prawo:

  • dostępu do swoich danych osobowych i otrzymania ich kopii;
  • do sprostowania (poprawiania swoich danych);
  • do usunięcia danych;
  • do ograniczenia przetwarzania danych osobowych;
  • do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych;
  • do przenoszenia danych;
  • prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego;
  • prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie danych osobowych

 

Szczegóły i wskazówki jak wykonywać swoje prawa znajdziesz Użytkowniku na naszej stronie internetowej w polityce prywatności, pod adresem adres polityki

Nasze usługi przeprowadzkowe w
Warszawie to doskonała jakość.
Zawsze troszczymy się o powierzony nam
dobytek w czasie przeprowadzki.
Jako firma przeprowadzkowa staramy się
dostosować do potrzeb naszego klienta.
Proponujemy korzystne ceny, wyróżniające
się na rynku firm przeprowadzkowych w
Warszawie.
Jesteśmy dostępni przez całą dobę.
Klienci cenią nas za uczciwość, rzetelność i
terminowość.